The North/South Language Body annual report and accounts : for the year ended 31 December ... = An Foras Teanga Tuarascáil Bhliantúil agus Cuntais : don bhliain dár hríoch 31 Nollaig ... = Tha Boord o Leid an acoont o tha darg : for the year hinmaist 31 Decemmer ... /: for the year ended 31 December ... = An Foras Teanga Tuarascáil Bhliantúil agus Cuntais : don bhliain dár hríoch 31 Nollaig ... = Tha Boord o Leid an acoont o tha darg : for the year hinmaist 31 Decemmer ... (2018) - Ulster-Scots Agency,; Foras na Gaeilge,
No abstract available