CICERO, DE DOMO SVA: THREE TEXTUAL PROBLEMS. (6th May 2018) - Dyck, Andrew R.
Abstract : quod idem [ sc. the invalidity of Clodius' legislation] tu, Lentule, uidisti in ea lege quam de me tulisti. nam non est ita latum ut mihi Romam uenire liceret, sed ut uenirem; non enim uoluisti id quod licebat ferre ut liceret, sed me ita esse in re publica magis ut arcessitus imperio populi Romani uiderer quam administrandam ciuitatem restitutus.