'ANE ACCOUNT OF ANE EMBASSIE', 1590. (18th December 2015) - Unknown
Abstract : Ane Account of ane Embassie performed by William Steuart Commendator of Pittenweim And mr John Skeen To England[, ] Denmark[, ] And Princess of Germanie in Anno 1590[.] WE departed from Edinburgh the 9 t day of Junij 1590. came yat night to Berwick lodged in mr Andersones[, ] Humainlie receaved, Be Sir John Selbie Master porter, And Sir William Reid capitaine[.] 10. day in the morning we receaved the bankett from Sir Henric wodringtoun marschell and Governour deput. Theraster the samyn day wee tooke the post at 9 hours befoirnoon – Toward lundoun In maner follouing[:]