Empowering Gaelic communities : a new deal for Gaelic language community development = Cumhachd ann an làmhan nan coimhearsnachdan : cothrom ùr do leasachadh coimhearsnachd na Gàidhlig.: a new deal for Gaelic language community development = Cumhachd ann an làmhan nan coimhearsnachdan : cothrom ùr do leasachadh coimhearsnachd na Gàidhlig. Discussion paper. (2021) - Unknown
No abstract available