Cumhachd ann an làmhan nan coimhearsnachdan : cothrom ùr do leasachadh coimhearsnachd na Gàidhlig = Empowering Gaelic communities : a new deal for Gaelic language community development.: cothrom ùr do leasachadh coimhearsnachd na Gàidhlig = Empowering Gaelic communities : a new deal for Gaelic language community development. Aiste deasbaid. (2021) - Unknown
No abstract available