Private sector involvement in urban solid waste collection : performance, capacity, regulation in five cities in Ghana = De rol van de private sector bij het ophalen van vast afval in de stad : Prestaties, capaciteit en regulering in vijf steden in Ghana /: performance, capacity, regulation in five cities in Ghana = De rol van de private sector bij het ophalen van vast afval in de stad : Prestaties, capaciteit en regulering in vijf steden in Ghana. (2011) - Unknown
No abstract available